Automatiker

Ønsker du spennende utfordringer i næringsmiddelindustrien?

MASKINPAKKING AS  er en snart 70 år gammel tradisjonsrik bedrift som produserer og pakker tørre næringsmidler. Vi er i dag 40 ansatte hvorav 6 i teknisk avdeling og omsetter for nærmere 280 MNOK. Vi holder til i nye lokaler på Follestad nær RV 134, Oslofjordforbindelsen med enkel adkomst både fra Drammensområdet og «Østfold».Vi har store og solide kunder og de fleste av våre produkter er å finne i norsk dagligvarehandel. Bedriften har i en årrekke investert i nytt og oppdatert produksjonsutstyr. Vi har selv spesialdesignet en ny fabrikk, tilpasset våre behov og flyttet inn i nye lokaler i 2019. Bedriften jobber aktivt med å automatisere og effektivisere produksjonslinjene blant annet ved hjelp av robot løsninger.

Vi søker en allsidig person som skal utvikle og forbedre våre automatiserte produksjonslinjer. Arbeidet gjennomføres i samarbeid med vedlikeholdspersonell, driftsledelse og operatører.
Som en del av arbeidet og for å etablere forståelse for oppgavene, vil du også delta i oppstart og tuning av vårt produksjonsutstyr.

Du vil være i tett dialog med aktuelle utstyrsleverandører for å få støtte til optimalisering av produksjonslinjene. I tillegg kommer bestilling av utstyr til linjer i nært samarbeid med teknisk sjef.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Utdannelse som Automatiker.
  • Relevant erfaring, gjerne fra industri, utstyrsleverandør eller elektroentreprenør, vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.
  • Det vil være en fordel med erfaring med internasjonale tekniske leverandører.
  • Det vil også være ønskelig med erfaring med PLS, Siemens og Mitsubishi
  • Norsk flytende skriftlig og muntlig samt beherske teknisk engelsk.

Personlige egenskaper:

Som person er du engasjert, positiv og serviceinnstilt. Du må også være en systematisk og løsningsorientert «Trouble-shooter» med god gjennomføringsevne. Du må være selvstendig, samtidig som du samarbeider godt med dine kollegaer og bidrar til et godt arbeidsmiljø. Kommunikasjon og dokumentasjon er også viktig i denne stillingen.

Vi kan tilby:

  • Et lærerikt og spennende arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter.
  • En fabrikk i utvikling med fokus på automatisering av nye pakkeløsninger.
  • Konkurransedyktige betingelser og gode kollegaer.


Søknadsfrist: Snarest
Søknad sendes på mail til gpr@gp-rekruttering.no

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med Fabrikksjef  Knut Thomassen på tlf. 992 83 744 eller vår rådgiver Gunder Lie i G&P Rekruttering AS på tlf. 959 00 508.

Ved å sende oss en mail med søknad og CV på denne stillingen, samtykker du samtidig til vår Personvernpolicy, som du finner mer om ved å klikke her.