Industrimekaniker/Skiftmekaniker

Ønsker du spennende utfordringer i næringsmiddelindustrien?

MASKINPAKKING AS  er en snart 70 år gammel tradisjonsrik bedrift som produserer og pakker tørre næringsmidler. Vi er i dag 40 ansatte hvorav 6 i teknisk avdeling og omsetter for nærmere 280 MNOK. Vi holder til i nye lokaler på Follestad nær RV 134, Oslofjordforbindelsen med enkel adkomst både fra Drammensområdet og «Østfold». Vi har store og solide kunder og de fleste av våre produkter er å finne i norsk dagligvarehandel. Bedriften har i en årrekke investert i nytt og oppdatert produksjonsutstyr. Vi har selv spesialdesignet en ny fabrikk, tilpasset våre behov og flyttet inn i nye lokaler i 2019. Bedriften jobber aktivt med å automatisere og effektivisere produksjonslinjene blant annet ved hjelp av robot løsninger.

Vi er i stor vekst og søker to allsidige mekanikere, helst med erfaring fra omstilling, drift, og vedlikehold av maskiner. Dere skal i samarbeid med fabrikksjef, operatører, teknisk personell og skiftledelsen sørge for raske omstillinger samt best mulig drift av maskinparken. Arbeidsmiljøet er operativt og hektisk med varierende utfordringer. Vi har skift ordning med dagtid en uke, kveld med fri fredag uken etter.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som Industrimekaniker el.l.
  • Relevant erfaring kan erstatte formell utdannelse.


Personlige egenskaper:

Som person er du engasjert, positiv og serviceinnstilt. Du må også være en systematisk og løsningsorientert «Trouble-shooter» med god gjennomføringsevne. Du må være selvstendig, samtidig som du samarbeider godt med dine kollegaer og bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Spennende utfordringer
  • Et godt arbeidsmiljø


Søknadsfrist: Snarest
Søknad sendes på mail til gpr@gp-rekruttering.no

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med Fabrikksjef Knut Thomassen på tlf. 992 83 744 eller vår rådgiver Gunder Lie i G&P Rekruttering AS på tlf. 959 00 508